Welkom bij Ka-Art Lijstenmakerij,

Wij staan bekend om het hoogwaardig inlijsten van uw werk. Met alleen de beste materialen slagen wij er steeds in om het in te lijsten werk vakkundig in te lijsten. Maar alles begint bij een vakkundig en eerlijk advies. Dit is wat u van ons mag verwachten. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij exact welke lijst het best past om uw kunstwerk, borduurwerk, foto, doopjurk, en nog veel meer.

Ka-Art Lijstenmakerij is met de eerste winkel begonnen in 1996 in Wageningen. Daar zijn wij voor het eerst in aanraking gekomen met de lijstenmakerij. Na vier jaar ervaring met de lijstenmakerij bleek dat wij daar een grote passie voor hebben ontwikkeld. In 2000 hebben wij een tweede vestiging geopend in Zeist, waarbij we ons volledig hebben gericht op het ambachtelijk en vakkundig inlijsten. In 2011 zijn we met onze winkel van Wageningen verhuisd naar Rhenen. En ook hier hebben we gekozen om onze nieuwe winkel volledig te richten op de lijstenmakerij waarbij ambachtelijke vakmanschap voorop staat. Op 31 december 2019 hebben we onze vestiging in Rhenen helaas weer gesloten.

Het inlijsten van uw werk is vaak een creatieve uitdaging, als u uw inlijsting bij ons komt ophalen moet het eindresultaat verbluffend zijn. Dit bereiken wij door een keuze te maken uit een van de 1000 lijsten, de juiste kleur passe-partout en het mooiste museum glas. Dit in combinatie met het vakkundige en ambachtelijke inlijsten moet leiden tot een zeer tevreden klant.

Vragen of een afspraak maken?

We willen u graag verder helpen in onze vestigingen in Zeist. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken dan kan dat eenvoudig door ons te bellen.

 

 

Lijstenmakerij Zeist           Lijstenmakerij Rhenen
Steijnlaan 19a
3701 EA Zeist
030-6924592
info@ka-art.net
 
Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag - Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
  Herenstraat 14
3911 JE Rhenen
info@ka-art.net
 

Openingstijden:
Vanaf 21 december 2019 is dit filiaal gesloten.

Voor informatie kunt onze lijstenmakerij in Zeist bellen: 030-6924592.