Lijstenmakerij

inlijsten

 

Lijstenmakerij Ka-Art is een echte ambacht lijstenmakerij. Met een vakmans oog voor details maken we van elke lijst een waar kunstwerk. Wij zorgen ervoor dat de lijst altijd past bij hetgeen dat er ingelijst gaat worden. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies voor het inlijsten van foto’s, posters, grafiek, borduurwerken en zelfs doopjurkjes.
Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om ideeën te verwezenlijken. Al meer dan 20 jaar lang komen mensen van ver voor een ambachtelijke lijst van lijstenmakerij Ka-Art. En nu kunnen we ook jou verder helpen. Onze lijsten worden altijd op maat gemaakt met de allerbeste materialen.

 

Inlijsten tot een kunst verheffen

Het in te lijsten werk staat centraal bij de keuze voor een lijst, zodat er een harmonieus geheel kan ontstaat. De stijl en de kwaliteit van de lijst bepalen namelijk voor een belangrijk deel de uitstraling van het ingelijste werk.
Alle lijsten worden in de lijstenmakerijen van Ka-Art op maat gemaakt en gemonteerd. We werken uitsluitend met zuurvrije materialen, zoals passepartouts, karton en tape. Dit is milieuvriendelijker en beschermd ook nog eens uw eigendommen beter.

 

Inlijsten in een lijst: dat is passe-partout

Ka-Art lijstenmakerij levert maatwerk passe-partouts in alle denkbare kleuren en formaten. Bij een passende lijst hoort een bijpassende passe-partout. En bij Ka-art lijstenmakerij krijg je altijd een passepartout die past bij jouw unieke lijst. Of het gaat om een ronde, een ovale of een super strakke rechthoekige passepartout alles kan dankzij onze veelzijdige snijmachine.

 

Een offerte op maat?

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.