Inlijsten

inlijsten

 

Inlijsten is naast het maken van lijsten een echte ambacht geworden. Bij het inlijsten zullen we nooit zomaar een poster, schilderij of bijvoorbeeld een Giclée in de lijst leggen en deze dan dicht doen. Bij Ka-Art willen we niets anders dan perfectie meegeven aan onze klanten en daarom lijsten we alles volgens de hoogste standaarden in.

 

Hoe lijsten we in?

Het daadwerkelijk inlijsten is verschillend voor elk product wat er ingelijst gaat worden. Dit kan variëren van een foto of poster tot een communiejurkje en babyschoentjes. Het maakt niet uit wat we voor je gaan inlijsten wij behandelen je eigendommen alsof het van ons is. Hierdoor kunnen we oprecht zeggen dat we de beste kwaliteit leveren van Nederland als het gaat om het inlijsten van je wensen.

 

Een foto inlijsten

Een foto wordt het meeste ingelijst bij onze lijstenmakerij. We kijken dan eerst samen naar de foto en je wensen met betrekking tot de lijst. Vervolgens wordt er gekeken naar de fotoafdruk. Is de afdruk goed genoeg om op professioneel zelfklevend karton of polystyreen te plakken dan kiezen we daarvoor want dit geeft het mooiste eindresultaat.

Waarom plakken we je foto en plaatsen we deze niet gewoon in de lijst? Als we een foto los in een lijst zouden plaatsen dan is de kans aanzienlijk dat de foto gaat verschuiven en/of bobbelen in de lijst. En dat zouden we niemand toe willen wensen. Het beschadigd je foto en het is niet plezierig om naar te kijken.

Een belangrijk onderdeel van inlijsten is het uitzoeken van een passende passe-partout. Deze zal er voor gaan zorgen dat je foto niet tegen het glas aangedrukt wordt. Als een foto tegen glas gedrukt wordt is de kans erg groot dat deze gaat vastplakken en uiteindelijk vlekken gaat geven. Hierdoor is de foto voor altijd verpest. En dat is zonde!

 

Een offerte op maat?

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.